Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

Cool_Chili_page_banner

Black Chili zmaga poleti, toda Cool Chili zmaga pozimi.

Black Chili zmaga poleti, toda Cool Chili zmaga pozimi.

Continental vedno stremi k najboljšemu. Ko je govora o pnevmatikah in vaši varnosti na cesti, nič ne sme biti prepuščeno naključju.


 
cool_chili_ikona


Morda je na hitro videti, kot da se pnevmatike v preteklih letih niso kaj dosti spreminjale, vendar to ne drži. Continentalovi inženirji konstantno izboljšujejo najpomembnejšo sestavino pnevmatik, gumeno zmes.

Tako so razvili Cool Chili, Continentalovo skrivno mešanico v zimskih pnevmatikah, ki predstavlja zimsko različico njihove dobro znane letne »začimbe« Black Chili.

clanek_2

Prava pnevmatika za vsakogar

Continental proizvaja zimske pnevmatike za vse vrste osebnih avtomobilov in lahkih tovornih vozil. Družina pnevmatik WinterContact zadosti vsem potrebam - od lastnikov avtomobilov kompaktnih velikosti, ki iščejo najboljšo splošno zmogljivost (WinterContact TS 860), do lastnikov (super)športnih avtomobilov visoke zmogljivosti, ki želijo odlično zmogljivost za izjemen užitek v vožnji, tudi če ceste niso v optimalnem stanju (WinterContact TS 860 S).

Za vse vmes je tukaj WinterContact TS 850 P, razvita za srednje velika in luksuzna ter športna terenska vozila. Ob tem Continental ponuja tudi odlično pnevmatiko za tiste, ki iščejo celoletno rešitev: AllSeasonContact.

Lokator prodajalcev
 

Zakaj Continental

Nemško inženirstvo

Image

Continental, ki je izumil prvo pnevmatiko s profilom na tekalni plasti na svetu, želi dokazati svojo inovativnost z vsakim novim izdelkom.

Več o tem

Tovarniška oprema

Image

Avtomobilski proizvajalci uporabljajo le prvovrstne pnevmatike, ki izpolnjujejo najstrožje standarde kakovosti.

Več o tem

Neodvisni testi pnevmatik

Independent winter tire tests

Med razvojem naših prvovrstnih pnevmatik proučimo prav vsak vidik varnosti in zmogljivosti. 

Več o tem