Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image

Medijski Center

Bralci revije AutoBild pravijo, da "znamka prvovrstnih pnevmatik Continental vodi po kakovosti in vrednosti za denar"

29/04/2015
  • Raziskava mnenja bralcev potrjuje vodilno uvrstitev iz prejšnjih let
  • Tretje mesto za športnost, čeprav naša znamka nima posebnega programa za avtomobilski šport
  • Tržna znamka Uniroyal, ki je del skupine Continental, uvrščena na peto mesto po vrednosti za denar
  • Podružnica za prodajo pnevmatik Vergölst na četrtem mestu

Avtomobilistična revija AutoBild je v aprilski številki 2015 pri svojih bralcih opravila veliko vsakoletno raziskavo mnenja, na katero se je odzvalo skoraj 33 tisoč bralcev. V raziskavi je Continental dosegel najboljšo splošno uspešnost v kategoriji pnevmatik. Ko je govora o kakovosti, je več kot dve tretjini (69 odstotkov) glasov prejela tržna znamka prvovrstnih pnevmatik iz Hannovra in tako osvojila prvo mesto. Z vidika vrednosti za ceno je Continental ravno tako zasedel prvo mesto s 33 odstotki glasov. V kategoriji športnosti je Continental z 48 odstotki zasedel tretje mesto in se uvrstil tik za vodilni znamki, čeprav Continental nima posebnega programa za avtomobilski šport, kakršnega ima večina njegovih tekmecev. Skupaj je Continental torej pri bralcih revije AutoBild ubranil prvo mesto, ki ga je osvojil tudi prejšnja leta.

New content item

"Seveda smo zelo veseli, ker naša znamka prvovrstnih pnevmatik Continental uživa takšen ugled med bralci revije AutoBild," je v komentarju raziskave povedal tiskovni predstavnik Continentala Alexander Bahlmann. "Podatki raziskave kažejo, da imajo odlični rezultati, ki jih naše letne in zimske pnevmatike vsa leta dosegajo na testiranjih pri strokovnjakih iz revije AutoBild, uporaba naših pnevmatik za tovarniško vgradnjo pri vodilnih avtomobilskih proizvajalcih ter osebne izkušnje ljudi z našimi pnevmatikami dober vpliv na našo znamko. Ta pozitiven rezultat je za nas tudi vir motivacije, ki nas spodbuja, da bomo tudi v prihodnje ubranili ta vodilni položaj."

V kategoriji "najboljša delavnica" se je na četrto mesto uvrstila Continentalova podružnica za prodajo pnevmatik Vergölst.

Kontakt
Alexander Bahlmann
Alexander Bahlmann

Head of Media & Public Relations

Continental AG l Divison Tires

Büttnerstraße 25

30165 Hannover, Germany

+49 (0) 511 938 2615

+49 (0) 511 938 2455

Kontakt
Klaus Engelhart
Klaus Engelhart

Press Spokesman Passenger and Light Truck / Two-Wheel Tires

Continental AG l Divison Tires

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover, Germany

+49 (0) 511 938 2285

+49 (0) 511 938 2455