Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image

Medijski Center

HAJ 2017 nagrajenci

V Hannovru bosta tekla Klemen in Valentino!

13/03/2017
article_66w_image1

Znana sta zmagovalca nagradne igre »Občuti oprijem v Hannovru«.  S Continentalom bosta na maraton v našem domačem kraju odpotovala Klemen Erman iz Radovljice in Valentino Gašpar iz Medvod. Čestitamo! 

Continental – tudi letos uradna pnevmatika Volkswagen Ljubljanskega maratona – bo nagrajencema omogočil pot, bivanje, nastop na tekaški preizkušnji na 10 km, v polmaratonu ali maratonu ter tudi obisk Contidroma – slavne testne steze, kjer Continental že več desetletij preizkuša in izpopolnjuje svoje pnevmatike.


Pri Continentalu smo v zadnjih letih s tekom še posebej povezani v sklopu zgodbe Get Your Grip (Občuti oprijem), v okviru katere nastajajo podplati za adidasove tekaške čevlje. Ti so namreč iz Continentalove gumene zmesi, za doseganje še boljših rezultatov pa uporabljajo tehnologijo visoko zmogljivih pnevmatik. S tako obutvijo so bili postavljeni zadnji trije svetovni rekordi v teku na 42 km in 195 m.


Nagrajenca Klemen in Valentino sta bila o nagradi obveščeni po elektronski pošti, na pot pa se bosta odpravila v soboto, 8. aprila. Po tekaškem nastopu (nedelja, 9. april) ju pred povratkom domov v ponedeljek čaka še obisk Contidroma.

Kontakt
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

+386 24 50 34 48

+386 24 50 34 39