Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

Cool_Chili_page_banner

Edinstveno darilo ob nakupu kompleta pnevmatik Continental

Kupite štiri Continentalove zimske pnevmatike in tudi sami postanite junak

Vsi, ki boste v servisno prodajni mreži Volkswagen, AUDI, Škoda, SEAT in Volkswagen Gospodarska vozila kupili komplet novih zimskih pnevmatik znamke Continental, boste prejeli posebno vrečko presenečenja Junaki z originalno opremo.

Akcija velja, dokler ne poidejo zaloge. Na voljo je 600 vrečk.

Ob nakupu zimskih pnevmatik dimenzije  ≤  R16 prejmete:
Kovinska ploščica z motivom (T1 ali Golf 1 ali Audi Quattro)

Ob nakupu zimskih pnevmatik dimenzije  ≥  R17 prejmete:
Kovinska ploščica z motivom (T1 ali Golf 1 ali Audi Quattro) in Termo steklenica z motivom T1


slika_darilo

Kdo so junaki z originalno opremo?

Leto dni pred 150. obletnico ustanovitve podjetja Continental smo se ozrli na svojo zgodovino skozi delo newyorškega umetnika Juliana Montagueja, ki je ustvaril serijo umetniških del »Junaki z originalno opremo«. Serija upodablja partnerstvo Continentala s proizvajalci avtomobilov, kot je na primer skupina Volkswagen.


Na kar 9 od 24 umetniških kreacij so upodobljeni legendarni avtomobili skupine Volkswagen, ki so prišli na trg prvotno opremljeni s Continentalovimi pnevmatikami. Vse od legendarnih vozil Volkswagen T1 (1950), Volkswagen Hrošč (1964), Porsche 911 (1995), Volkswagen Golf I (1974) in Audi Quattro (1980) do najnovejšega električnega avtomobila prihodnosti, Volkswagen ID.3.

Za 60. obletnico poroke smo ju po poti spominov popeljali v legendarnem T1

Dolgoletno partnerstvo med Continentalom in skupino Volkswagen smo obeležili na poseben način. Da bi odgovor na vprašanje, kaj je pomembno za uspešen odnos na dolgi rok dobili »iz prve roke«, smo k sodelovanju povabili Milana in Francko Kosec. Zakonca, ki letos praznujeta 60. obletnico poroke.

V času, ko prehajanje občin še ni bilo omejeno, smo ju popolnoma varno in ob upoštevanju vseh ukrepov odpeljali na piknik v turistično vas Pristava. Peljal ju je Ciril Komotar in to s starodobnikom, Volkswagnovim T1. V videu si oglejte njuno modrost, izkušnje in preizkušnje, ki sta jih prestala v šestih desetletjih skupnega življenja.

Start
 
 

Dolgoročna partnerstva vsekakor zahtevajo veliko dela, truda, razumevanja, prilagajanja, sodelovanja in obojestranske komunikacije. Enako kot v zasebnem življenju velja tudi za poslovna partnerstva, pri čemer je v tem primeru ključen tudi jasen cilj. Pri Continentalu smo se s skupino Volkswagen že mnogo desetletij nazaj zavezali k brezkompromisni kakovosti in varnosti na cesti, k čemur stremimo še danes.

Splošno dejstvo, ki velja tako za zakonca Kosec kot za Continental in skupino Volkswagen, je jasno. Prava partnerstva se z leti plemenitijo.  

Lokator prodajalcev
 

Zakaj Continental

Nemško inženirstvo

Image

Continental, ki je izumil prvo pnevmatiko s profilom na tekalni plasti na svetu, želi dokazati svojo inovativnost z vsakim novim izdelkom.

Več o tem

Tovarniška oprema

Image

Avtomobilski proizvajalci uporabljajo le prvovrstne pnevmatike, ki izpolnjujejo najstrožje standarde kakovosti.

Več o tem

Neodvisni testi pnevmatik

Independent winter tire tests

Med razvojem naših prvovrstnih pnevmatik proučimo prav vsak vidik varnosti in zmogljivosti. 

Več o tem