Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image1_lg

Gospodarska družba

Gospodarska družba

Continental Adria

Image

Podjetje Continental Adria pnevmatike d.o.o. skrbi za prodajo in marketing potniških, tovornih ter specialnih pnevmatik na področju Adria regije 

Več o tem

Korporacija Continental

Image

Korporacija Continental se deli na avtomobilsko skupino (Automotive Group) ter skupino gumenih izdelkov (Rubber Group) in jo sestavlja pet poslovnih sektorjev.

Več o tem

Vision Zero

Vision Zero

Continental je že več kot 140 let pionir na področju varnosti cestnega prometa. Danes je podjetje svojo usmeritev še nadgradilo: s projektom Vision Zero.

Več o tem

Zaposlitve in karierna pot

Continental Career - Let your ideas shape the future

Z našo tržno znamko delodajalca izražamo vse tisto, za kar se Continental danes zavzema: inovativnost, mednarodnost, strast in uspeh.

Več o tem

Get Your Grip

article_66w_image1

Po navdihu tehnologije izdelave pnevmatik. V sodelovanju s podjetjem Continental, vrhunskim proizvajalcem pnevmatik, adidas svoje tekače svetovnega formata opremlja s tehnologijo, ki se je doslej uporabljala v visoko zmogljivih pnevmatikah. Učinek je enkraten. Od optimalne zavorne učinkovitosti pnevmatik do najboljšega oprijema tekaških čevljev.

Več o tem

Pnevmatike za prihodnost

Sponsoring

Strokovnjaki z zelo raznolikih področij tesno sodelujejo v raziskavah in razvoju, testiranjih in proizvodnji s ciljem izdelati pnevmatiko prihodnosti, ki bo energetsko še učinkovitejša in okolju prijazna skozi ves svoj življenjski cikel, od proizvodnje prek uporabe do reciklaže.

Več o tem

Zgodovina

150 let inovacij in napredka

Več o tem