Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image1_lg

Gospodarska družba

Get Your Grip

Start
obcuti_oprijem

Srce in duša tekaškega športa

Gumena zmes za tekače
Po navdihu tehnologije izdelave pnevmatik. V sodelovanju s podjetjem Continental, vrhunskim proizvajalcem pnevmatik, adidas svoje tekače svetovnega formata opremlja s tehnologijo, ki se je doslej uporabljala v visoko zmogljivih pnevmatikah. Učinek je enkraten. Od optimalne zavorne učinkovitosti pnevmatik do najboljšega oprijema tekaških čevljev.


article_66w_image1

Tehnologija izdelave pnevmatik, ki vam zagotovi dodaten pospešek

Borite se v vsakem letnem času in na mokrih ali suhih podlagah – Continental vam zagotavlja oprijem, ki ga potrebujete.

Občutno večji oprijem

V čevljih adidas adizero BOOST s Continentalovo tehnologijo boste imeli več oprijema kot v konkurenčnih tekaških čevljih.

Neprekosljive zmogljivosti

Od leta 2011 dalje tekači vsako leto postavijo nov svetovni rekord v maratonskem teku v čevljih adidas adizero s podplati Continental Traction Compound.

Bogato znanje proizvajalca pnevmatik Continental

Vemo, kaj delamo, saj smo v panogi proizvodnje pnevmatik že dolgo: več kot 140 let tehnologij izdelave pnevmatik je privedlo do oprijema na povsem novi ravni.

adidas_conti_SC6

Svetovni prvaki in zmagovalke testov

Leto za letom Continentalove pnevmatike osvajajo prva mesta na različnih testiranjih po vsem svetu. Vemo, kako doseči maksimalen oprijem – tudi na mokri, poledeneli in zasneženi podlagi. Zato skrbimo za vašo varnost na cesti, tako v avtomobilu kot med tekom. Imamo več kot 140 let izkušenj z razvojem pnevmatik, zato se na nas lahko zanesete, tako kot se na nas zanesejo vrhunski tekači, med drugim Dennis Kimetto, Patrick Makau in Wilson Kipsang. Vsi so dosegli svetovne rekorde v maratonskem teku s Continentalovo tehnologijo.