Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image1_lg

Gospodarska družba

Zaposlitve in karierna pot

Continental AG – Visokozmogljivi izdelki so plod kulture, usmerjene k učinkovitosti

jobs-careers-image

Zavorni sistemi, prenos moči, sistemi in komponente za podvozje, merilne naprave, informacijsko razvedrilni sistemi, elektronika za vozila, pnevmatike in tehnični elastomeri, to je le nekaj izdelkov iz Continentalove bogate ponudbe.


Korporacija Continental - Inovativna, mednarodna, dinamična

Korporacija Continental se ima za tehnološko in inovativno korporacijo in je eden od vodilnih dobaviteljev avtomobilski industriji na svetu. Trenutno korporacija zaposluje približno 200.000 ljudi v 53 državah, ocenjeni prihodki od prodaje v letu 2014 pa znašajo več kot 34,5 milijarde evrov.

V preteklih letih je korporacija doživela dinamične spremembe in rast na globalni ravni, med drugim z različnimi prevzemi, in je na globalnem trgu osvojila še močnejši položaj. Ena od osnovnih lekcij za našo korporacijo v tem procesu je bila, kakšen odločilen pomen ima korporativna kultura. V ospredje so prišle teme, kot so "trajnost", "vizionarske inovacije" in "donosna rast".

Continental oblikuje prihodnost povezane mobilnosti

Korporacija zagotavlja varnejšo, udobnejšo in trajnejšo mobilnost posameznika. S svojim naborom znanj, izdelki in storitvami Continental skupaj s svojimi strankami izboljšuje varnost in udobje ter užitek v vožnji. Continentalovi izdelki, tehnologije in procesi pomagajo prispevati k trajnostni mobilnosti.


Naši zaposleni so ključ do uspeha

Moč korporacije Continental je v njenih zaposlenih. Korporacija od svojih zaposlenih pričakuje predanost in usmerjenost k cilju. Nagrajuje odličnost in ustvarja delovne pogoje, ki so potrebni za spodbujanje kakovostnega dela. Promovira predanost, usposobljenost, izobraževanje in usposabljanje, fleksibilnost in lojalnost. V vseh svojih enotah korporacija veliko vlaga v delovno okolje. Prizadeva si nuditi zdrave pogoje za delo in varnost na delovnem mestu. Pri Continentalu imajo vsi enake možnosti, ne glede na starost, državljanstvo, spol, veroizpoved, raso ali spolno usmerjenost.


Znamka delodajalca Continental

Z našo znamko delodajalca izražamo tisto, kar Continental predstavlja danes: inovativnost, mednarodnost, strast in uspeh. 

 

Več o naši znamki delodajalca lahko preberete tu