Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image1_lg

Pokroviteljstvo

Nogometno pokroviteljstvo

Partner nogometa - že več generacij.

Od prvega nogometnega pokroviteljstva leta 1995 (UEFA Champions League™) je Continental svoje delovanje razširil na mednarodno nogometno raven.

sponsoring_02-Image

Continental je bil vedno sopomenka za kombinacijo nadzorovanega vznemirjenja in varne obrambe. Ravno tako kot nogomet tudi mi zagotavljamo osupljivo učinkovitost gibanja in popolno strategijo. Naš program pokroviteljstva, v katerega smo doslej vključili državne in regionalne ekipe ter nogometne lige svetovnega formata, kot so UEFA qualifiers™, UEFA EURO™ in seveda FIFA World Cup™, je od prvih zametkov zelo zrasel. 

oda ne gre samo za največja tekmovanja. Ali vprašanje spolov. Kot eden prvih aktivnih pokroviteljev mednarodnega ženskega nogometa Continental podpira ekipe iz ZDA, Velike Britanije in Irske v tem športu, v katerem so včasih prevladovali moški.

sponsoring_04-Image

Vse to ima zelo pomemben poudarek: naše opazno pojavljanje v nogometu ni le vprašanje plasiranja izdelkov, temveč tudi izraz Continentalove resnične strasti do športa. Leta 2005 smo celo vzpostavili lastno nogometno spletno mesto www.contisoccerworld.com, a katerem so zbrane vse naše aktivnosti in relevantne informacije o nogometu.

Tu boste na primer našli vse, kar morate vedeti o prvenstvu UEFA EURO 2016™ v Franciji, ki bo naše naslednje veliko slavljenje mednarodnega nogometnega duha. Nogomet varno pripeljemo na stadion.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

je eden od teh varnih načinov prihoda na stadion. Je vaš "ogrevalni krog" pred veliko tekmo na igrišču, ki vas ogreje na optimalno delovno temperaturo, tako kot pnevmatike. Razvili smo ga v sodelovanju s številnimi prestižnimi nogometnimi trenerji, da bi vam pokazali, kako se varno ogreti in se izogniti poškodbam med tekmo. 

Začnite se torej gibati za vznemirljivo in varno igro, ki jo premišljeno omogoča Continental.

Our global Sponsorships at a glance.


sponsoring_05-Image

To spletno mesto uporablja piškotke, da vam lahko ponudi najboljšo uporabniško izkušnjo. Več lahko izveste tu