Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

Brabus

Zgodba o uspehu – Brabus in Continental

Image

1. Izzivi

Izjemne zmogljivosti in neomejena moč - vedno v spremstvu udobja 

Vsi avtomobili BRABUS SuperCar - smart-BRABUS Ultimate 112 s 112 KM, Viano V8 s 425 KM, GL 63 biturbo s 650 KM ali celo Rocket z 800 KM in neverjetnimi 1.100 Nm navora (elektronsko omejenimi) – se ponašajo z najboljšimi zmogljivostmi v svojem razredu. Pa tudi njihovi predelani "standardni" hitri avtomobili so v špici ponudbe avtomobilskih proizvajalcev.

Image

Široka paleta različnih vozil, oboroženih z izjemno proizvedeno močjo in različnimi vrstami dodatne opreme za zmanjšanje mase, pnevmatike postavi na preizkušnjo z vidika njihove zmogljivosti in trpežnosti.

Image

2. Zmogljivosti

Večje zmogljivosti ves čas – vedno prava pnevmatika

Hišni proizvodni oddelki podjetju BRABUS omogočajo navpično širjenje dejavnosti, ki je v tej industrijski panogi unikum. Merila za kakovost, ki jih BRABUS določa za svoje razvojne dosežke, komponente in izdelke, postavljajo standard v avtomobilski industriji.

Image

V Continentalu je BRABUS našel tehnološkega partnerja, ki ima bogate izkušnje v proizvodnji izdelkov višjega razreda za športna vozila ter obenem strast in kompetence s področja tehnologije in nadpovprečnih zmogljivosti.

Podjetji sta združili svoje znanje ter skupaj razvijata in testirata najnovejše pnevmatike Conti SportContact. Njun cilj je nadgrajevati tehnologije in izdelovati izjemno zmogljive vrhunske pnevmatike z oznako ZRZ (> 240 km/h), ki bodo vedno v vrhu z vidika natančnosti krmiljenja in učinkovitosti upočasnjevanja. To zagotavlja varno športno vožnjo.

Image
Image

3. Uspeh

Tehnični napredek s hitrim kresanjem idej in mnenj ter s koristnimi podatki na vseh stopnjah razvoja. Ob vsem tem imamo stalno pred očmi skupni cilj, to so obvladljive izjemne zmogljivosti v vseh razponih hitrosti, ne glede na kategorijo vozila. Partnerstvo med podjetjema BRABUS in Continental je izjemno. Rezultati so impresivni. Da bi tako ostalo tudi v prihodnje, sta podjetji na sejmu IAA 2011 podpisali sporazum o partnerstvu.