Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

TechArt

Pospešek za 991 Turbo: TechArt - tuning za Porsche

erfolgsstory_techart_01

1. Izzivi

Porsche 911 Turbo je legenda na štirih kolesih

Porsche 911 Turbo je legenda na štirih kolesih. Je resnično poseben in eden absolutno najboljših avtomobilov. Vsak, ki želi na tem vozilu delati kakršnokoli optimizacijo, mora točno vedeti, kaj počne - in tu nastopi TechArt. Na ženevskem avtomobilskem salonu marca 2010 so strokovnjaki za tuning iz Leonberga prikazali svoj pregleden program predelav po naročilu za aktualno posodobljeno izvedenko modela 911 Turbo. Po tem je ostal le še en izziv: kako povečati zmogljivosti tega vozila.

erfolgsstory_techart_02

In tu se začne tesno sodelovanje s Continentalom. Boljše cestne zmogljivosti so seveda mogoče le s primerno dobrim oprijemom. Sploh pa je soočanje z novimi izzivi dvakrat bolj zabavno, ko se dela v ekipi!

erfolgsstory_techart_03

2. Zmogljivosti

Več moči za Porsche 911 Turbo 

Več moči za Porsche 911 Turbo – za to poskrbi komplet za povečanje zmogljivosti TechArt TA 097/T2. Predelave motorja v osnovi pomenijo tri posebne in po meri prilagojene komponente: športni zračni filter TechArt, izpušni kolektor TechArt in izpušni sistem TechArt "Sport". Te predelave so optimalno uglašene s celoto po zaslugi na novo programiranega krmilnega sistema motorja.

erfolg_detailseite_forcecontact

Ta oprema za povečanje zmogljivosti je zasnovana tako, da vas v hipu izstreli na prehitevalni pas. Predelani Porsche 911 Turbo se brez težav uvršča med najhitrejše avtomobile na svetu. Od nič do 100 km/h pospeši v fenomenalnih 2,9 sekunde, mejnik 200 km/h pa boste presegli le 6,4 sekunde kasneje. Senzacionalna je tudi končna hitrost: merilnik hitrosti se bo ustavil šele pri 333 km/h.

Pri takšnih zmogljivostih potrebujete resnično posebne pnevmatike. ContiForceContact je tu najboljša rešitev. Je popolna kombinacija cestne in športne pnevmatike, zato se vam ne bo treba odreči potovalnemu udobju ali varnosti pri hitri vožnji. Toda pnevmatika je odlična tudi za vsakdanjo uporabo, kar pomeni, da se boste po dirki lahko odpeljali domov.

3. Uspeh

Rezultat je vozilo, ki brez težav zasede prvo mesto.

Z avtomobilom Porsche 911 Turbo sta TechArt in Continental pokazala, kakšne zmogljivosti lahko avtomobil resnično razvije, ko izvajalec avtomobilskih predelav in proizvajalec pnevmatik tesno sodelujeta. Rezultat je vozilo, ki brez težav zasede prvo mesto.

erfolgsstory_techart_04

3,8-litrski motor, izjemnih 620 KM pri 6.400 vrt/min, izjemni pospeški in impresivna največja hitrost. Maksimalna funkcionalna kakovost se sreča s popolno rokodelsko spretnostjo – in rezultat so zmogljivosti, kakršnim doslej še nismo bili priča.