Izdelki za avtomobile / dostavna vozila / vozila 4x4

stage_image1_lg

Extended mobility solutions

ContiSportContact™ Vmax

Standardna varnost do hitrosti 360 km/h.

tire_image1

Avtomobil

Poletje

Športne

ContiSportContact™ Vmax

Serijska proizvodnja, zmogljivost za izjemno velike hitrosti. 

Hitri podatki

  • Izjemna varnost pri hitrosti nad 300 km/h
  • Odlična stabilnost ohranjanja smeri
  • Športen, vpadljiv profil
tire_image1

Technical details

Izjemna varnost pri hitrosti nad 300 km/h.

Več lamel na notranjem delu tekalne plasti pnevmatike ContiSportContact™ Vmax ustvarja prožnejšo strukturo v samem profilu in pomaga zmanjšati njegovo segrevanje. Izraziti hladilni kanali odvajajo toploto od profilnih reber. Poleg tega izjemno čvrst pas pnevmatike in uporabljeni materiali za izdelavo ovoja kljubujejo centrifugalnim silam, ki nastajajo pri velikih hitrostih. Če boste torej do konca pohodili plin, ste lahko prepričani, da bo pnevmatika ContiSportContact™ Vmax poskrbela za vašo varnost vse do hitrosti 360 km/h.

Start
1_vmax_cooling_grooves

Odlična stabilnost ohranjanja smeri.

Za še večjo stabilnost ohranjanja smeri je bila struktura bočnice pnevmatike ContiSportContact™ Vmax posebej prilagojena, da lahko prenese obremenitve, ki nastajajo zaradi ekstremnih centrifugalnih sil.

Ojačano jedro v nogi pnevmatike učinkoviteje absorbira povečane obremenitve in pnevmatiki daje tiste edinstvene lastnosti, zaradi katerih je primerna za hitro vožnjo.

Start
2_vmax_sidewall

Športen, vpadljiv profil.

Kot lahko vidite že na prvi pogled, je bil dinamični profil pnevmatike ContiSportContact™ Vmax posebej zasnovan tako, da se sklada s stilom zelo zmogljivih avtomobilov. Na njenem profilu so najbolj vpadljivi obodni kanali ter prečni kanali v ramenskem delu. Pnevmatika ContiSportContact™ Vmax – impresivne zmogljivosti, purističen dizajn.

Start
3_vmax_structure
tire_image1

EU nalepka za pnevmatike

tire_image1

Vrednosti na EU nalepki za pnevmatike se glede na velikost pnevmatike lahko razlikujejo. Vrednosti na nalepki za ostale velikosti pnevmatik so predstavljene v spodnjem seznamu pnevmatik. Vrednosti lahko poiščete tudi tako, da kliknete "Generator EU nalepk za pnevmatike" in poiščete vrednosti za velikost, ki vas zanima.

Za podrobnejše informacije o EU nalepki za pnevmatike kliknite tu.

Generator EU nalepk za pnevmatike


To spletno mesto uporablja piškotke, da vam lahko ponudi najboljšo uporabniško izkušnjo. Več lahko izveste tu