Izdelki za avtoprevoznike

Kjer se izkoristek goriva združi s prepričljivimi zmogljivostmi.

Pnevmatike za kolesa

Nemško inženirstvo že od leta 1871

New content item

Z več kot 100 leti izkušenj v razvoju in proizvodnji pnevmatik za kolesa je Continental postal edinstveno podjetje v tej panogi.

Continental je edini nemški proizvajalec pnevmatik, ki svoje pnevmatike izdeluje v Nemčiji. Za naše inženirje in vse ostale, ki sodelujejo v proizvodnem procesu, je to zelo močna spodbuda v njihovih prizadevanjih po vedno novih inovacijah.

V našem tehnološkem in razvojnem centru v Korbachu stalno razvijamo nove revolucionarne tehnologije, kot sta nepremagljiva gumena zmes Black Chili in vrhunska tehnologija Vectran™ proti preluknjanju pnevmatike, obe v uporabi v vrhunskem dirkalnem športu.

Te tehnologije zahtevajo napredne procese, s katerimi lahko zagotovimo našo legendarno kakovost končnega izdelka. Te inovacije, ravno tako kot tehnologiji ProTection in RaceSport za gorska kolesa, lahko izdelujemo le v naši tovarni v Nemčiji – "Ročno izdelano v Nemčiji". 

Da lahko ponudimo najboljše pnevmatike za vsako obliko uporabe, se v enaki meri zanašamo na dialog z našimi profesionalnimi tekmovalnimi kolesarji, rekreativnimi kolesarji in vsakdanjimi kolesarji.

Continental deluje na globalnem trgu, zato ima visokotehnološke proizvodne zmogljivosti tudi zunaj Nemčije in tam za vas proizvaja pnevmatike Continental z enako mero skrbnosti in predanosti. Vse pnevmatike za kolesa Continental imajo nekaj skupnega: vse so namreč razvili v tehnološkem centru v nemškem Korbachu, kjer jih tudi natančno in strogo pregledajo.

Za sloganom "Ročno narejeno v Nemčiji", za vsemi produkti in tehnologijami, stojimo z vsem srcem.

Želimo vam veliko zabave s preizkušanjem Continentalovih izdelkov! Naša ekipa se zelo trudi za vas.

New content item