Izdelki za avtoprevoznike

Continental Winter Tires

Samozavestno skozi zimo.

Pnevmatike za kolesa

Nemško inženirstvo že od leta 1871

New content item

Z več kot 100 leti izkušenj v razvoju in proizvodnji pnevmatik za kolesa je Continental postal edinstveno podjetje v tej panogi.

Continental je edini nemški proizvajalec pnevmatik, ki svoje pnevmatike izdeluje v Nemčiji. Za naše inženirje in vse ostale, ki sodelujejo v proizvodnem procesu, je to zelo močna spodbuda v njihovih prizadevanjih po vedno novih inovacijah.

V našem tehnološkem in razvojnem centru v Korbachu stalno razvijamo nove revolucionarne tehnologije, kot sta nepremagljiva gumena zmes Black Chili in vrhunska tehnologija Vectran™ proti preluknjanju pnevmatike, obe v uporabi v vrhunskem dirkalnem športu.

Te tehnologije zahtevajo napredne procese, s katerimi lahko zagotovimo našo legendarno kakovost končnega izdelka. Te inovacije, ravno tako kot tehnologiji ProTection in RaceSport za gorska kolesa, lahko izdelujemo le v naši tovarni v Nemčiji – "Ročno izdelano v Nemčiji". 

Da lahko ponudimo najboljše pnevmatike za vsako obliko uporabe, se v enaki meri zanašamo na dialog z našimi profesionalnimi tekmovalnimi kolesarji, rekreativnimi kolesarji in vsakdanjimi kolesarji.

Continental deluje na globalnem trgu, zato ima visokotehnološke proizvodne zmogljivosti tudi zunaj Nemčije in tam za vas proizvaja pnevmatike Continental z enako mero skrbnosti in predanosti. Vse pnevmatike za kolesa Continental imajo nekaj skupnega: vse so namreč razvili v tehnološkem centru v nemškem Korbachu, kjer jih tudi natančno in strogo pregledajo.

Za sloganom "Ročno narejeno v Nemčiji", za vsemi produkti in tehnologijami, stojimo z vsem srcem.

Želimo vam veliko zabave s preizkušanjem Continentalovih izdelkov! Naša ekipa se zelo trudi za vas.

New content item


Uporabljamo piškotke, ki vam zagotavljajo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več ali spremeniti vaše nastavitve za piškotke.