Izdelki za avtoprevoznike

Kjer se izkoristek goriva združi s prepričljivimi zmogljivostmi.

Inovacije, ki osvajajo nagrade

Priznanje Joseph von Fraunhofer 2015 za kavčuk iz regrata

Inštitut Fraunhofer in Continental sta za svoje raziskave kavčuka iz regrata prejela prestižno priznanje Josepha von Fraunhoferja.

Več o tem

Priznanje za trajnostnost za izdelek Conti Coach HA3

Avtobusna pnevmatika Conti Coach HA3 je zmagala v kategoriji "Pnevmatike in storitve za pnevmatike" natečaja za trajnostnost "International busplaner Sustainability Award 2015".

Več o tem

GreenTec Award 2014 za kavčuk iz regrata

Razvojni projekt v sodelovanju z inštitutom Fraunhofer prejel najpomembnejše evropsko priznanje s področja varovanja okolja ter gospodarstva v kategoriji avtomobilske industrije in mobilnosti - "Automobility"

Več o tem

Continental nagrajen za tovarno ContiLifeCycle

Image

Pri specializiranem glasilu Tire Technology International so posebej pohvalili Continentalov postopek reciklaže gume iz izrabljenih pnevmatik v kombinaciji z obnavljanjem pnevmatik za tovornjake v tovarni ContiLifeCycle v Hannovru.

Več o tem

Continental izbran za proizvajalca pnevmatik leta

Image

Continental je prejel priznanje specializiranega glasila "Tire Technology International". Mednarodna strokovna žirija je Continental izbrala za proizvajalca pnevmatik leta.

Več o tem

Evropsko priznanje za trajnostnost tovarni CLC

Continental je prejel evropsko priznanje za trajnostni transport za svojo novo tovarno ContiLifeCycle v Stöcknu, okrožju Hannovra.

Več o tem