Izdelki za avtoprevoznike

Kjer se izkoristek goriva združi s prepričljivimi zmogljivostmi.

ContiLifeCycle™ po svetu

Kupci po vsem svetu so deležni prednosti programa ContiLifeCycle™. Vas zanima kaj več o naših dejavnostih? Preberite, kaj so povedali naši izvedenci za ContiLifeCycle v regijah EMEA, The Americas in APAC ter v naši poslovni enoti pnevmatik za gospodarska vozila CVT.

Christian Sass, direktor programa obnove pnevmatik za tovornjake in avtobuse v regiji EMEA:

V tovarno ContiLifeCycle smo vložili vse svoje znanje, ki smo ga zbrali med projektiranjem in izdelovanjem pnevmatik. S tem smo dosegli novo raven z vidika učinkovitosti in karakteristik naših izdelkov. Z izdelavo obnovljenih pnevmatik s karakteristikami, ki so povsem primerljive z novimi pnevmatikami, je Continental naredil strateški korak in naznanil novo dobo svojega programa LifeCycle.  

John Barnes, vodja ContiLifeCycle v regiji The Americas:

Trenutno imamo na ameriški celini več kot 30 pooblaščenih prodajalcev za program ContiTread. Naš cilj je, da bi našim imetnikom licence ContiTread priskrbeli celovito ponudbo, s katero bodo lahko razvijali svoj posel z vrhunskimi izdelki, inženiringom in tehnično ter operativno pomočjo.   

Joao Almeida, vodja proizvodnje ter raziskav in razvoja obnovljenih pnevmatik v regiji APAC:

V Maleziji imamo že delujočo proizvodnjo predvulkaniziranih tekalnih plasti in smo pripravljeni za uvedbo koncepta ContiLifeCycle v regiji APAC. Tovarna že deluje in naše partnerje ContiLifeCycle po vsej regiji APAC že zalaga z visokokakovostnimi predvulkaniziranimi tekalnimi plastmi.   

Philippe Barabinot, vodja marketinga specializiranih gospodarskih pnevmatik:

Ker bomo imeli v naših pnevmatikah Continental LifeCycle približno 65 odstotkov recikliranega materiala, bomo v letu 2014 v primerjavi s proizvodnjo novih pnevmaitk prihranili približno 360 ton surovin. S ponovno uporabo skrbno izbranih pnevmatik znižamo tudi ceno izdelkov. S pomočjo naših strank bo ta široka pobuda za recikliranje pomagala zmanjšati število izrabljenih pnevmatik, ki končajo na deponijah, in hkrati tudi emisije CO2, ki je dejavnik podnebnih sprememb.