Izdelki za avtoprevoznike

Continental Winter Tires

Samozavestno skozi zimo.

ContiLifeCycle™ po svetu

Kupci po vsem svetu so deležni prednosti programa ContiLifeCycle™. Vas zanima kaj več o naših dejavnostih? Preberite, kaj so povedali naši izvedenci za ContiLifeCycle v regijah EMEA, The Americas in APAC ter v naši poslovni enoti pnevmatik za gospodarska vozila CVT.

Christian Sass, direktor programa obnove pnevmatik za tovornjake in avtobuse v regiji EMEA:

V tovarno ContiLifeCycle smo vložili vse svoje znanje, ki smo ga zbrali med projektiranjem in izdelovanjem pnevmatik. S tem smo dosegli novo raven z vidika učinkovitosti in karakteristik naših izdelkov. Z izdelavo obnovljenih pnevmatik s karakteristikami, ki so povsem primerljive z novimi pnevmatikami, je Continental naredil strateški korak in naznanil novo dobo svojega programa LifeCycle.  

John Barnes, vodja ContiLifeCycle v regiji The Americas:

Trenutno imamo na ameriški celini več kot 30 pooblaščenih prodajalcev za program ContiTread. Naš cilj je, da bi našim imetnikom licence ContiTread priskrbeli celovito ponudbo, s katero bodo lahko razvijali svoj posel z vrhunskimi izdelki, inženiringom in tehnično ter operativno pomočjo.   

Joao Almeida, vodja proizvodnje ter raziskav in razvoja obnovljenih pnevmatik v regiji APAC:

V Maleziji imamo že delujočo proizvodnjo predvulkaniziranih tekalnih plasti in smo pripravljeni za uvedbo koncepta ContiLifeCycle v regiji APAC. Tovarna že deluje in naše partnerje ContiLifeCycle po vsej regiji APAC že zalaga z visokokakovostnimi predvulkaniziranimi tekalnimi plastmi.   

Philippe Barabinot, vodja marketinga specializiranih gospodarskih pnevmatik:

Ker bomo imeli v naših pnevmatikah Continental LifeCycle približno 65 odstotkov recikliranega materiala, bomo v letu 2014 v primerjavi s proizvodnjo novih pnevmaitk prihranili približno 360 ton surovin. S ponovno uporabo skrbno izbranih pnevmatik znižamo tudi ceno izdelkov. S pomočjo naših strank bo ta široka pobuda za recikliranje pomagala zmanjšati število izrabljenih pnevmatik, ki končajo na deponijah, in hkrati tudi emisije CO2, ki je dejavnik podnebnih sprememb. 

Uporabljamo piškotke, ki vam zagotavljajo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več ali spremeniti vaše nastavitve za piškotke.