Izdelki za avtoprevoznike

Construction Innovation Day 2018
Conti CrossTrac
Construction Innovation Day 2018

Rešitve za tovorne pnevmatike za vas

Gradbeništvo.

Dva svetova. Ena rešitev.

Nova Conti CrossTrac

Če se vsakodnevno borite s kamenjem in neutrjenimi potmi, vam bomo mi utrli pot.

Vzdrževanje cest, gradbeništvo, gozdarstvo, transport do in na gradbiščih - vse to so zahtevne dejavnosti. Za uspeh potrebujete opremo, ki je zanesljiva, primerna za on- in off-road iz dneva v dan.

Težke vozne razmere. Dolge poti. Conti CrossTrac. Preprosto gre naprej.

Nova linija pnevmatik Conti CrossTrac je zasnovana na podlagi najnovejše tehnologije pnevmatik za tovorna vozila in dolgoletnih izkušenj podjetja Continental, ob zavedanju, da mora pnevmatika ustrezati zelo različnim zahtevam.

Med plezanjem po ozkih in kamnitih cestah je resnično pomembno, da se lahko zanesem na svoje pnevmatike. Z njihovim dobrim oprijemom in visoko vzdržljivostjo so se Continental pnevmatike za gradbeniški segment izkazale za odlično izbiro za moje potrebe.

Giuseppe, voznik pri podjetju Toscana Scavi S.r.l., s sedežem v Italiji

Ste pripravljeni na obnovo? Vstopite v ContiLifeCycle.

Continentalove napredne rešitve za toplo in hladno obnovo pnevmatik zagotavljajo  dodatno kilometražo v drugem ali celo tretjem življenju pnevmatike. Od tega ne bo imel koristi samo vaš proračun, ampak tudi okolje - ponovna uporaba karkase omogoča prihranek pri energiji in virih.

Construction Innovation Days 2018, Málaga.

Nova Conti CrossTrac linija izdelkov za mešane on- in off- road aplikacije je svojo premiero dočakala na Continentalovih dnevih gradbeniških inovacij 2018, ki se je odvijal med 17. in 19. aprilom 2018 v Malagi.

Prestopite na naslednjo raven. Z digitalnim nadzorom pnevmatik.

Pnevmatike s prenizkim polnilnim tlakom so glavni razlog za okvare, izpad in krajšo življenjsko dobo karkase. Zato je redno preverjanje ustreznosti polnilnega tlaka in temperature v pnevmatiki ključnega pomena. Odkrijte naše digitalne rešitve za nadzor pnevmatik ContiPressureCheck™ in ContiConnect™.

Nova Conti CrossTrac