Izdelki za avtoprevoznike

Conti CrossTrac

Dva svetova. Ena rešitev.

Conti CrossTrac pnevmatike živijo dlje.

Najprej obrabite. Nato obnovite. Conti CrossTrac pnevmatike živijo dlje.

Premium gumena zmes, veliko strokovnega znanja plus dodatni centimetri gume. To je tisto, iz česar so narejene Conti CrossTrac pnevmatike. Zahvaljujoč njihovi robustni karkasi trajajo te pnevmatike dlje od ene življenjske dobe pnevmatike.

Start

1. Dolgo obstojna karkasa

Dolgo obstojna karkasa s svojo izjemno strukturno stabilnostjo je eden od razlogov, zakaj so pnevmatike Continental tako ekonomične. Več gume na področju kontaktne površine doda še dodaten sloj zaščite in zmanjšuje tveganje za predrtje.

2. Izredno stabilna noga

Izdelana iz izjemno stabilnih gumenih zmesi bistveno zmanjša obrabo materiala. Položaj noge zagotavlja optimalno razporeditev bremena pri vseh pogojih obremenitve.

ContiLifeCycle

Pripravljeni na obnovo? Vstopite v ContiLifeCycle™.

Continentalove napredne rešitve za toplo in hladno obnovo pnevmatik zagotavljajo  dodatno kilometražo v drugem ali celo tretjem življenju pnevmatike. Od tega ne bo imel koristi samo vaš proračun, ampak tudi okolje - ponovna uporaba karkase omogoča prihranek pri energiji in virih.

ContiRe™ - za resnično vroče performanse

Vroče obnovljene pnevmatike se obnavljajo od noge do noge ob uporabi istih tehnologij, ki so uporabljene pri proizvodnji novih Continental pnevmatik. Vsaka ContiRe™ pnevmatika je temeljito testirana in pokrita z obsežno garancijo. 

Conti CrossTrac ContiTread

ContiTread™ - hladna preračunljivost

Portfelj Continental trakov za hladno obnovo temelji na  tehnologiji novih pnevmatik. To zagotavlja najvišjo kakovost proizvoda in procesa, obnovo pa izvaja certificirano partnersko omrežje.


Preberite več o ContiLifeCycle™.