Izdelki za avtoprevoznike

stage_goods_TT

Pnevmatike za tovornjake - prevoz blaga

Pričevanja - Gradbeništvo

Izkušnje s pnevmatikami Continental za gradbeništvo.

DFA Transport und Logistik GmbH, Nemčija

Werner Speer, vodja nabavnega oddelka
“...zelo dobra vodljivost v kombinaciji z odličnim oprijemom."


"Pnevmatike Continental so razvili prav za našo raznoliko uporabo. Nova pnevmatika HSC1 nas je prepričala z dobro vodljivostjo v kombinaciji z odličnim oprijemom." 

"Naše podjetje čisti in obnavlja zemljo na odlagališču bivšega rudnika urana v vzhodni Nemčiji. Tam so pogoji zelo raznoliki: od poti iz ostrega kamenja in težke gline do blatnih poti, prekritih z rudniškimi in gradbenimi odpadki. Zato naša vozila potrebujejo močne pnevmatike, ki lahko kljubujejo temu zahtevnemu in neizprosnemu okolju."

Kanars S.L., Španija

Francisco Arques Salaet, šofer
"... natančna vodljivost in odlične cestne zmogljivosti."


"Imam 40 let izkušenj in vem, kaj je bistveno za dobro pnevmatiko v gradbeništvu. Takšna je pnevmatika Continental HSC1, ki nudi natančno vodljivost in odlične cestne zmogljivosti.

Moja trenutna služba je prevoz peska na druga gradbišča, zato sem stalno na poti s svojim vozilom. Večinoma vozim po terenu, toda veliko tudi po cesti. Zato potrebujem takšne pnevmatike za gradbeništvo, ki so zanesljive tudi na avtocesti. Nova pnevmatika HSC1 mi nudi potrebno varnost in na splošno prijetno in resnično zanesljivo vožnjo."

Toscana Scavi S.r.l, Italija

Giuseppe Mattina, šofer
"... zelo dober oprijem in izjemna obstojnost."


"Veliko vozim po ozkih kamnitih cestah, zato se moram na svoje pnevmatike resnično zanesti. Nove pnevmatike Continental za gradbeništvo imajo zelo dober oprijem in so zelo trpežne. Izkazalo se je, da so odlična izbira za moje potrebe.

Po teh ozkih cestah se vozimo večkrat na dan, na vrhu pa natovarjamo velike marmorne bloke. Nato se moramo vrniti z vrha. Nikjer ne moremo obrniti, zato moramo za nazaj voziti vzvratno. V teh pogojih je zelo pomembno, da imamo pnevmatike, kot so HSC1 in HDC1, ki ponujajo zelo dobro vodljivost in so izjemno odporne proti poškodbam."