Izdelki za avtoprevoznike

stage_goods_TT

Pnevmatike za tovornjake - prevoz blaga

Pričevanja: Tovorni program

Izkušnje s pnevmatikami Continental za tovornjake.

Testimonials ContiPressureCheck

Patinter S.A., Portugalska

"... število prevoženih kilometrov, obnovljivost tekalne plasti in varnost."


"Za nas so ključne lastnosti pnevmatike poraba goriva, število prevoženih kilometrov, obnovljivost tekalne plasti in varnost. Continental je resnično pravi partner našega podjetja Patinter, saj nam nudi zanesljiv paket storitev. Ob kakovosti in zmogljivostih vrhunskih pnevmatik Continental postane njihova nabavna cena postranskega pomena. Continental nam je vedno na voljo v zelo kratkem času in nam nudi zanesljive in kakovostne storitve."

Francisco Polonio, lastnik podjetja Patinter

Schenker AB, Švedska

"Najbolj cenimo vrhunsko kakovost in po vsej Evropi razvejeno servisno mrežo."

"Continental je sinonim za pnevmatike vrhunske kakovosti z dobro karkaso. Pnevmatike za dolge relacije morajo imeti vse v paketu, in točno to ponujajo pnevmatike Continental. Najbolj cenimo vrhunsko kakovost in po vsej Evropi razvejeno servisno mrežo."

Generalni direktor Ola Ahlqvistin upravnik voznega parka Rustan Eliasson

Podjetje Cchenker na Švedskem:
Podjetje Schenker AB je bilo ustanovljeno oktobra 1998, ko sta se podjetji BTL Sweden in Schenker Transport združila v eno podjetje. Odtlej se podjetje zelo hitro razvija.

Na Švedskem Schenker podjetjem nudi različne domače in mednarodne prevoze in logistične storitve. Z naprednimi prometnimi in informacijskimi sistemi, rigoroznimi smernicami za kakovost, okoljskimi izkušnjami in učinkovitimi logističnimi storitvami si Schenker prizadeva za strateški razvoj v logistiki in svetovanje.

Na Švedskem ima Schenker 4.177 zaposlenih, od tega je 2.140 pisarniških delavcev in 1.977 zaposlenih po kolektivni pogodbi. Poleg tega za podjetje posredno dela še 7.000 ljudi po različnih podružnicah.

Wackfelt Transport AB, Švedska

"... ustrezna cena za celoten paket."


"Zame je najpomembneje, da se lahko vedno zanesem na učinkovitost. Potrebujemo nanesljiv izdelek, da se lahko držimo rokov. Odkar se vozim s Continentalom, imamo nekje eno okvaro na leto. Pnevmatike so torej zelo zanesljive.

Prej sem uporabljal pnevmatike Michelin, vendar nisem bil zadovoljen z njihovo storitvijo, saj ni bila zanesljiva. Potem sem šel na Bridgestone, ampak se mi kakovost ni zdela dobra. Zato danes uporabljam izključno Continental.

Pnevmatike Continental nudijo pravo ceno za cel paket. To mi je zelo pomembno. Imajo pregledno in razumljivo ponudbo: dobro storitev in strošek na prevožen kilometer. Tudi osebni stik mi veliko pomeni. Delam s Continentalovim zastopnikom, ki skrbi za tehnični del in mi nudi zelo profesionalno storitev. Vedno se lahko zanesem nanj."

Jonas Wackfelt, lastnik