Izdelki za avtoprevoznike

stage_goods_TT

Pnevmatike za tovornjake - prevoz blaga

Pričevanja: Potniški program

Izkušnje z avtobusnimi pnevmatikami Continental.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Nemčija

"Poskrbeti želimo, da naši uporabniki varno in pravočasno prispejo na cilj, zato sta nam varnost in kakovost našega avtobusnega voznega parka izjemno pomembni. To pomeni tudi vrhunske pnevmatike. Nove pnevmatike Conti Coach izpolnjujejo naše stroge zahteve: izjemno udobje vožnje, odlična vodljivost in tih tek – vse te lastnosti zelo cenijo tudi naši uporabniki."

Ingo Kehl, generalni direktor podjetja Sieckendiek GmbH & Co. KG

PVG Salzwedel, Nemčija

"...varna in prijetna vožnja..."

"Večina naših potnikov so šolarji, zato je varnost za nas še posebej pomembna. Lokalne ceste in izpostavljena mesta na vozišču pogosto splužijo in očistijo šele tekom dneva ali sploh ne, zato so zimske pnevmatike absolutno nepogrešljive. Naši šoferji lahko potrdijo, da učinkovit oprijem pnevmatik HSW Scan zagotavlja varno in prijetno vožnjo v zimskih razmerah."

Verkehrs AG Freiburg, Nemčija

"... boljše zaviranje in nadzor pri krmiljenju ..."

"Uporabljamo zimske pnevmatike, da zagotavljamo varnost naših potnikov, šoferjev in vozil. Zimske pnevmatike na suhi in na mokri podlagi nudijo enako udobno vožnjo kot pnevmatike HSU1. Poleg tega cenimo boljše zaviranje in nadzor pri krmiljenju vozil."

Wricke Touristik, Nemčija

"... pozitivni komentarji naših potnikov ..."

"Še preden so začeli veljati spremenjeni cestno prometni predpisi, smo zaradi varnosti na vozila pogosto montirali zimske pnevmatike. Ker imajo pnevmatike HDW Scandinavia na bočnici narisano snežinko, so se kmalu vrstili pozitivni komentarji naših potnikov, ki so to hitro opazili."