Izdelki za avtoprevoznike

stage_goods_TT

Pnevmatike za tovornjake - prevoz blaga

Pričevanja: ContiPressureCheck™

Izkušnje s sistemom ContiPressureCheck™.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Nemčija

"Brez zastojev v obratovanju zaradi težav s pnevmatikami"

"Odkar smo naša vozila opremili s sistemom ContiPressureCheck, nismo niti enkrat obravnavali zastoja zaradi težav s pnevmatikami – vsi smo povsem navdušeni nad sistemom in ga toplo priporočamo. Je povsem brezhiben."

Stefan Rinker, vodja podjetja Fritz Sieckendiek GmbH & Co. KG

cpc-testimonials-devereux

Devereux, Velika Britanija

"Nedolgo potem, ko smo ga montirali, je ta sistem zaznal upadanje tlaka v pnevmatiki. Predrto gumo smo lahko popravili, s čimer smo si prihranili stroške nakupa nove pnevmatike. To pomeni, da se je naložba v ta sistem povrnila že ob prvi situaciji, v kateri je odkril problem."  

Jimmy Savage, vodja delavnice podjetja Devereux Transport

cpc-testimonials-wj-roadmarkings

WJ Roadmarkings, Velika Britanija

"Sistem ContiPressureCheck šoferju zagotavlja, da imajo pnevmatike na njegovem vozilu ustrezen tlak polnilnega zraka, in ga opozori na kakršnokoli morebitno težavo, kot je na primer počasno nižanje tlaka, ki bi lahko privedlo do defekta pnevmatike.

Ker vas sistem zelo zgodaj opozori na težavo, lahko pravočasno ukrepate in se na ta način izognete stroškom in nevšečnostim, ki nastanejo zaradi defekta pnevmatike." 

Scott Logan, vodja transporta in delavnice v podjetju WJ Roadmarkings


Transport Gheeraert, Belgija

"Odkar uporabljamo ContiPressureCheck, beležimo opazno zmanjšanje stroškov dizelskega goriva in vzdrževanja ter upad pojavljanja defektov pnevmatik. To ne pomeni le prihranka časa in denarja, temveč lahko svojim strankam tudi ponudimo veliko bolj zanesljive storitve. Sistem je enostaven za montažo in upravljanje. Dodatna pozitivna učinka sta še manjši ogljični odtis in večja varnost za šoferje, blago in vozila, saj nam raznese veliko manj pnevmatik." 

Peter Gheeraert, lastnik podjetja Transport Gheeraert