Izdelki za avtoprevoznike

stage_image1_lg

Company

Pravno obvestilo in varstvo podatkov

Pravno obvestilo in varstvo osebnih podatkov


Uporaba spletnih strani, odgovornost za izdelke

Informacije na teh spletnih straneh niso zavezujoče in so na voljo izključno za potrebe informiranja. Te informacije tako ne predstavljajo ponudbe, kot je opredeljena v ustreznih pravnih predpisih. Podrobnejše informacije in pogodbene pogoje je mogoče dobiti od ustreznega pooblaščenega prodajalca. Ni mogoče skleniti pogodbe za blago zgolj na podlagi informacij, vsebovanih na teh spletnih straneh.

Informacije na teh spletnih straneh ter izdelke in storitve, opisane na teh spletnih straneh lahko Continental AG kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni ali posodobi. Razen če ni izrecno navedeno drugače, spletne strani Continental AG ne vsebujejo nobenih jamstev ali informacij o značilnostih, ki bi lahko vodile v odgovornost Continental AG, bodisi izrecno ali posredno, vključno v zvezi s sedanjo veljavnostjo, točnostjo, popolnostjo in kakovostjo vsebovanih informacij.

Continental AG ne prevzema v zvezi s svojimi spletnimi stranmi nobene odgovornosti. Odgovornost za kakršnokoli neposredno ali posredno izgubo/škodo, zahtevke za nadomestilo in/ali posledično škodo kakršne koli vrste, ne glede na pravno podlago, ki ste jo utrpeli kot uporabnik teh spletnih strani ob dostopu do spletnih strani ali uporabi spletnih strani, zlasti vključno z okužbo vašega računalnika z virusi, je izključena.

Obstoj in izpolnjevanje obveznosti in odgovornosti Continental AG za Continentalove izdelke in storitve se določi izključno na podlagi zadevnih pogodbenih sporazumov, sklenjenih v zvezi z njimi in v povezavi s trenutno različico standardnih določil in pogojev, ki veljajo v vsakem posameznem primeru.

Zbiranje in obdelava podatkov

Continental AG shranjuje izključno osebne podatke, ki se nanašajo na uporabnike njenih spletnih strani, če je bilo dano soglasje za to s strani uporabnika. Edini podatki, ki se shranijo, se nanašajo na datum in čas obiska, obiskane spletne strani, ime zadevnega ponudnika internetnih storitev ter spletno stran, iz katere je uporabnik dostopal do spletnih strani Continental AG. Continental AG uporablja te informacije za merjenje spletne aktivnosti, za pripravo statističnih podatkov in za izboljšanje storitev in podatkov na svojih spletnih straneh. Osebni podatki uporabnikov se uporabljajo zgolj za obdelavo poizvedb na podlagi soglasja uporabnika za določen namen, v skladu z ustreznimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Continental AG ima sprejeta globalna, enotna in notranja pravila za varstvo osebnih podatkov (zavezujoča poslovna pravila), ki temeljijo na zakonskih določilih, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Piškotki (Cookies)

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko na vašem računalniku shranijo informacije v obliki piškotkov. Taki piškotki se uporabljajo izključno za namen optimalnega delovanja in izgleda spletne strani. Kot uporabnik imate izbiro, da se sami odločite, ali sprejmete te piškotke v nastavitvah brskalnika ali ne. V primeru, da ne sprejmete piškotkov, morda več funkcij ne bo na voljo.

Pravica do obveščenosti

Na podlagi zahtevka ste kot uporabnik upravičeni do brezplačne informacije o osebnih podatkih, ki se nanašajo na vas in ki so bili shranjeni. Kot uporabnik imate tudi pravico, da se ti podatki popravijo, blokirajo ali izbrišejo. Če imate kot uporabnik o tem kakšna vprašanja, se lahko obrnete na naš urad za varstvo podatkov, e-mail: dataprotection@conti.de. Če dostopate do naših spletnih strani ali do datotek znotraj naših spletnih strani in je od vas zahtevano, da vnesete podatke o sebi, upoštevajte, da se ti podatki posredujejo prek interneta v nezavarovani obliki in bi tako lahko bili dostopni nepooblaščenim tretjim osebam in z njihove strani tudi manipulirani.

Povezave do drugih spletnih strani

Povezave do spletnih strani, ki jih upravljajo tretje stranke so na voljo kot dodatna storitev za vas. Takšne spletne strani so popolnoma neodvisne in izven nadzora Continental AG. Continental AG ne odgovarja za vsebino katerekoli od teh spletnih strani, do katerih lahko dostopate preko Continental AG spletnih strani in ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino, skladnost s pravili o varstvu osebnih podatkov ali uporabo teh spletnih strani.

Razpoložljivost izdelkov po svetu

Ta spletna stran lahko vsebuje informacije o Continental proizvodih, ki še niso na voljo v vaši državi. Prisotnost teh informacij na tej spletni strani ne pomeni, da namerava Continental AG sporočiti, da bo izdelek na voljo po vsem svetu. Prosimo, da za več informacij o prihodnjih načrtih za proizvode, ki še niso na voljo za vas, povprašate svojega prodajalca ali predstavnika Continental.

Blagovne znamke in avtorske pravice

Blagovne znamke in logotipi ("blagovne znamke"), ki so prisotne na teh spletnih straneh, so last Continental AG ali njenih odvisnih družb. Nobena informacija na teh spletnih straneh se ne more razlagati kot podelitev licence ali dovoljenja za uporabo blagovne znamke. Za to je potrebno izrecno pisno soglasje Continental AG. Nepooblaščena uporaba teh znamk je strogo prepovedana. Continental AG bo uveljavljal svoje pravice intelektualne lastnine po vsem svetu skladno z veljavno zakonodajo, ki velja v vsakem posameznem primeru.

Copyright © 2010 Continental AG. Vse pravice pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, animacije, video posnetk, glasba, zvoki in drugi materiali na teh spletnih straneh so predmet avtorske zaščite in drugih pravic intelektualne lastnine Continental AG in njenih odvisnih družb. Continental AG ima v lasti avtorske pravice za izbiro, usklajevanje in ureditev gradiva na tej spletni strani. Ti materiali se ne smejo kopirati za poslovno uporabo ali distribucijo, niti se jih ne sme spremeniti ali prenesti na druge spletne strani.

Google Analytics

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, orodje za spletno analizo od Google Inc. ("Google"). Google Analytics uporablja piškotke, besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku, da omogoča analizo vaše uporabe te spletne strani. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi teh spletnih straneh se običajno posredujejo in shranijo na Googlovem strežniku v ZDA.

Vendar, če je aktivirana anonimizacija IP naslova na tej spletni strani, bo vaš IP naslov najprej obrezan od Googla znotraj držav članic Evropske unije ali v drugih državah, ki so podpisnice Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le v izjemnih primerih bo celoten IP naslov posredovan in shranjen na Googlov strežnik v ZDA. Ta spletna stran uporablja aktivno IP anonimizacijo. Na zahtevo upravljavca te spletne strani bo Google te podatke uporabil za oceno vaše uporabe spletne strani, da pripravi poročila o dejavnostih na spletni strani in zagotovi upravljalcu spletne strani dodatne storitve, povezane z uporabo spletne strani in interneta.

IP naslov, posredovan s strani vašega brskalnika s pomočjo Google Analytics ne bo kombiniran z drugimi podatki iz Googla. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustreznimi spremembami nastavitev vašega brskalnika. Želimo pa poudariti, da če to storite, morda ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij te spletne strani. Googlu lahko preprečite zbiranje in obdelavo podatkov, ki jih ustvari piškotek in so povezane z vašo uporabo te spletne strani (vključno z vašim IP naslovom) tudi s prenosom in namestitvijo plug-in-a, ki je na voljo na naslednji povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Uporaba plug-in-ov socialnih omrežij

Naša spletna stran uporablja plug-in-e iz različnih socialnih omrežij. Socialni plug-in je gumb, ki se lahko uporablja za izmenjavo in komunikacijo objav na naši spletni strani z drugimi uporabniki vsakokratnega družbenega omrežja.


Na naši spletni strani se uoporabljajo naslednji plug-in-i socialnih omrežij:

Facebook
S tem plug-in-om upravlja Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Operater nemške spletne strani facebook.de je Facebook Irska Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irska. Ti plug-in-i so označeni z Facebook logotipom. Politiko zasebnosti Facebook-a lahko najdete tukaj.

YouTube
Ta plug-in upravlja YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ZDA. Ta plug-in je označen z logotipom YouTube. YouTubov pravilnik o zasebnosti lahko najdete tukaj.


Omrežja zagotavljajo zasnovo in vsebino plug-in-ov brskalniku. Ti so samodejno vključeni v spletno stran.

Če obiščete eno od naših spletnih strani z eno od teh plug-in-ov, bo Internet Explorer samodejno vzpostavil povezavo s strežnikom na ustrezno omrežje, ne glede na to ali uporabljate plug-in. Podatki za dostop do spletne strani so v skupni rabi prek te povezave.

Zaradi zasebnosti so ustrezni gumbi sprva deaktivirani in na njih je pritrjeno obvestilo. S klikom na obvestilo dajete svoje soglasje za komuniciranje s socialnimi omrežji in aktiviranje gumbov. Samo takrat se vzpostavi povezava z omrežji.

Če ste prijavljeni v socialno omrežje v času vašega obiska naše spletne strani, bodo posredovani podatki povezani z vašim uporabniškim računom. To velja tudi, če ste v interakciji s plug-in-om. Če želite preprečiti omrežju povezovanje informacij z vašim uporabniškim računom na ta način, se odjavite iz ustreznega omrežja preden kliknete obvestilo.

Tudi če niste član socialnega omrežja se lahko vaši podatki hranijo s strani socialnih omrežji, ko boste kliknili na obvestilo.

Povezane teme