Izdelki za avtoprevoznike

stage_goods_TT

Pnevmatike za tovornjake - prevoz blaga

E-b-trans ponuja varen prevoz nevarnega blaga s tovornimi pnevmatikami Continental

29/04/2015
  • Continental prevzema upravljanje pnevmatik za špediterja E-b-trans s sedežem v Luksemburgu
  • Partnerstvo obsega vzdrževanje več kot 5.100 gospodarskih vozil
  • Continentalova servisna mreža, ki pokriva vso Evropo, nudi optimalno podporo transportni mreži E-b-trans

Hannover, Nemčija 29. aprila 2015. Prevozno podjetje E-b-trans, specializirano za prevoz nevarnega blaga, je izbralo družbo Continental za svojega partnerja, ki bo na ravni cele Evrope zanjo upravljal pnevmatike. Skupina E-b-trans, ki ima svoje enote v 14 evropskih državah in v katero sta na primer vključeni družbi Klacska GmbH in Mineraloel Frachten GmbH, je ena največjih logističnih in transportnih mrež za nevarno blago v Evropi. Družbo Continental so izbrali zaradi njenega ekonomičnega in na poslovne partnerje osredotočenega nabora rešitev. Skupina E-b-trans svoj vozni park opremlja s pnevmatikami Conti EcoPlus druge in tretje generacije. Poleg tega E-b-trans uporablja evropsko servisno mrežo Conti360°, ki ob defektu pnevmatike zagotavlja hitre in pregledne storitve 24 ur na dan v 37 državah. Proizvajalca pnevmatik iz Hannovra so izbrali tudi zaradi njegovih mednarodno standardiziranih procesov, ki podpirajo upravljanje pnevmatik in zagotavljajo popolno preglednost z uporabo enostavnega orodja za upravljanje postopkov CESAR.

20150429tiremanagementluxemburg-image01

V sklopu evropskega partnerstva Continental prevzema upravljanje pnevmatik za prevozno podjetje E-b-trans s sedežem v Luksemburgu.

V okviru partnerstva, ki bo predvidoma trajalo več let, Continental s pnevmatikami opremlja več kot 5.100 gospodarskih vozil. E-b-trans se pri izbiri ustreznih pnevmatik zanaša na nasvete Continentalovih lokalnih specialistov za vozne parke. V sklenjenih pogodbah za predvideno kilometražo skrbijo, da je povsod uporabljena prava pnevmatika za optimalno kombinacijo velikega števila prevoženih kilometrov in majhnih emisij škodljivih plinov. Pnevmatike dobavljajo partnerji storitve Conti360°, ki imajo tudi mobilne zmogljivosti za montažo pnevmatik na lokaciji poslovnega partnerja.

"Za učinkovito delo potrebujemo zanesljive partnerje. Kot prevozno podjetje, ki deluje na območju cele Evrope, se soočamo s številnimi izzivi. Continental te izzive razume in je že od vsega začetka pokazal zelo veliko predanost. Veselimo se uspešnega sodelovanja," je povedal izvršilni direktor družbe E-b-trans France, Blaise Durand.

Poleg dobave pnevmatik pogodba zajema še vzdrževanje voznega parka skupine E-b-trans, ki ga bo Continental redno pregledoval. Izbor produktov dopolnjujejo obnovljene pnevmatike ContiRe, ki zelo izboljšajo stroške in ogljični odtis te francoske gospodarske družbe po zaslugi optimalne in učinkovite izrabe virov.

V voznem parku družbe E-b-trans je 2.700 tovornjakov in 2.400 polpriklopnikov, ki prevažajo nevarno blago za petrokemično in plinsko industrijo. E-b-trans letno prepelje več kot 50 milijonov kubičnih metrov naftnih derivatov, plinov in kemikalij in je eden največjih specializiranih prevoznikov v Evropi.

Kontakt
Press Contact Annette Rojas
Annette Rojas

Press and Event Manager

Tire Division

Continental

Büttnerstraße 25, 30165 Hanover, Germany

+49 (0) 511 938 2598

+49 (0) 511 938 2614

Kontakt
Press Contact Alena Bauer
Alena Bauer

Press and PR Manager

Truck Tires EMEA

Continental AG  l Tire Division

Büttnerstraße 25

30165 Hanover, Germany

+49 511 938-26199