Izdelki za avtoprevoznike

stage_goods_TT

Pnevmatike za tovornjake - prevoz blaga

Continental in MAN krepita sodelovanje

11/05/2015
pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_03-data
  • MAN TGX EfficientLine 2 s pnevmatikami Conti EcoPlus v tovarniški opremi
  • Pnevmatike Conti Hybrid in Conti Scandinavia kot tovarniška oprema za MAN
  • Continental redno sodeluje na dogodku MAN Trucknology® Days

Hannover, 11. maja 2015. Mednarodni proizvajalec pnevmatik Continental je eden od glavnih dobaviteljev proizvajalca tovornjakov in avtobusov MAN in krepi svoje dolgoletno sodelovanje z njim. Pnevmatike Conti EcoPlus iz Continentalove ponudbe pnevmatik tretje generacije za tovornjake so del tovarniške opreme izjemno varčnega vozila za dolge relacije MAN TGX EfficientLine 2. Poleg tega je MAN v svoj izbor tovarniške opreme dodal pnevmatike za tovornjake Conti Hybrid in Conti Scandinavia v vseh standardnih dimenzijah. 

Peter Matzke, Head of OE Truck Tires at Continental

"S proizvajalcem MAN imamo že dolgoletno partnerstvo. Zato smo zelo ponosni, da naše pnevmatike Conti EcoPlus prispevajo k varčevanju novega vozila TGX EfficientLine 2 z gorivom," je poudaril Peter Matzke, vodja oddelka pnevmatik za tovornjake za tovarniško vgradnjo pri Continentalu. Dodal je: "Veseli nas tudi, da je MAN izbral naši liniji pnevmatik Conti Hybrid in Conti Scandinavia za tovarniško vgradnjo na svoja vozila."


pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_01-data

Močno partnerstvo obeh podjetij se je pokazalo tudi konec marca, ko se je Continental s svojo informacijsko stojnico udeležil dogodka MAN Trucknology® Days. Mednarodni dogodek z več kot 230 razstavljenimi vozili in z udeleženci z vsega sveta se je izkazal kot idealna platforma za stike s kupci in predstavitev prednosti linije pnevmatik Conti Hybrid. 

Kontakt
Klaus Engelhart
Klaus Engelhart

Press Spokesman Passenger and Light Truck / Two-Wheel Tires

Region EMEA

Buettnerstrasse 25

30165 Hanover, Germany

+49 (0) 511 938 2285