Izdelki za avtoprevoznike

New content item

Pripravite svoj vozni park za prihodnost.

Slovenija: BZ Transport

Serbia-Slovenia_MG_5971_web

Podjetje BZ Transport je bilo ustanovljeno v Sloveniji leta 2010. Podjetje se ukvarja s prevozom novih in rabljenih vozil po Evropi. Direktor Slobodan Okosanović nam je predstavil podjetje in svoje izkušnje s Continentalovimi digitalnimi rešitvami. Po njegovem mnenju so ključ do uspeha ljudje, s katerimi sodelujejo – in doslej so tako zaposleni kot poslovni partnerji zadovoljni s Continentalovim sistemom. 


Zakaj vas je zanimala rešitev za nadzor tlaka v pnevmatikah? 

Zaradi boljšega in lažjega nadzora, predvsem pa zaradi varnosti. Prednosti sistema so nižji stroški in večja varnost. Že od samega začetka nismo niti malo dvomili v ta sistem. Če bi dvomili, ga ne bi niti začeli uporabljati.


Zdaj ko ga uporabljate, kaj vam je pri sistemu ContiPressureCheck™ všeč? Katere so po vaši oceni njegove glavne koristi? 

Vedno so nam na voljo natančne informacije. Vidimo lahko tudi zgodovino. Največja prednost sistema pa je varnost. Če se s pnevmatiko kaj dogaja, je lažje ugotoviti, ali je vzrok neustrezen tlak polnilnega zraka ali pregrevanje. Lažje je tudi ugotavljati, zakaj prihaja do okvar.


Kako vam je sistem ContiPressureCheck/ContiConnect™ pomagal izboljšati poslovanje? 

Na dva meseca smo morali preverjati pnevmatike, sedaj pa to ni več potrebno. Znižali smo stroške pregledovanja pnevmatik, obenem pa imamo sedaj boljši nadzor nad njimi.

serbia-bz-transport-quote
Serbia-Slovenia_MFP_1030_be

Razlika je ta, da imamo sedaj stalno pregled nad ustreznim tlakom polnilnega zraka v pnevmatikah, kar prispeva tudi k manjši porabi goriva. Življenjska doba pnevmatike in karkase sta zagotovo daljši, saj je tlak v pnevmatiki vedno ustrezen. V tej zgodbi je pomembno tudi, da si lahko vedno prepričan, da je tisti, ki je pnevmatike polnil, te tudi napolnil z ustreznim tlakom. 


Bi priporočili sistem ContiPressureCheck™ tudi drugim? 

Da. Zlasti zaradi varnosti in natančnosti podatkov.


Kako bi ocenili komunikacijo z zaposlenimi pri Continentalu? 

Dobro sodelovanje, smo pa izjemno zadovoljni tudi z nasveti, ki nam jih daje Continental.


Kako Continental na splošno vnaša dodano vrednost v vaše poslovanje ali prispeva k vašemu uspehu – na primer s pnevmatikami, protektiranjem, storitvami? 

S kakovostjo pnevmatik, dobro organizirano logistiko, hitro dostavo pnevmatik in tudi s tem, da ponujajo protektiranje, ki ga tudi načrtujemo v prihodnosti.


Bi še kaj dodali?

Rad bi pohvalil delo in prizadevanja celotne Continentalove ekipe.