Izdelki za avtoprevoznike

New content item

Pripravite svoj vozni park za prihodnost.

Portugalska: Horatotal Transportes

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Paulo Maia iz podjetja HTT – Horatotal Transportes – nam je podal svoje priporočilo v zvezi z izkušnjami, ki jih ima njegovo podjetje s Continentalovim sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah: prednosti in izjemna spodbuda za uspeh poslovanja voznega parka.

 

Kaj je HTT? S čim se vaše podjetje ukvarja? 

HTT je tovorno prevozno podjetje, ki se ukvarja z vsemi vrstami domačih in mednarodnih prevozov in nudi tudi uveljavljeno kurirsko storitev.

 

Kaj je skrivnost uspeha podjetja HTT? 

Uspeh podjetja HTT temelji na treh glavnih stebrih: zaposleni, kupci in sodobna oprema. Skrbimo za svoje zaposlene in si prizadevamo, da jim ponujamo najboljše možno delovno okolje. Naši kupci so v središču našega vsakdanjega dela, trudimo se predvideti njihove potrebe in izpolniti njihove zahteve. Naš vozni park je v povprečju star tri leta in ima vse pogoje za varno in udobno vožnjo.


Katere prednosti ste videli pri rešitvi za nadzor tlaka v pnevmatikah? 

Pri našem poslu je pomembna vsaka sekunda. Naši tovornjaki so neprestano v uporabi in vsaka nepričakovana zaustavitev ima nepredvidljive posledice. Po drugi strani naše podjetje veliko pozornosti nameni izkoristku goriva, saj z vsakim tovornjakom mesečno prevozimo 25.000 km. Za nas je ključna lastnost pnevmatik poraba goriva. Zaradi visokih cen goriva si moramo vedno prizadevati, da bi postali še učinkovitejši, in Continentalov sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah je pomembno orodje, ki nam pomaga doseči zastavljene cilje. 

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Kakšne so povratne informacije od vaših sodelavcev/zaposlenih (na primer upravitelja voznega parka, vodje delavnice, šoferja), ki delajo s sistemom ContiPressureCheck/ContiConnect

So zelo, zelo pozitivne. Šoferjem, ki ga že imajo, je ta sistem zelo všeč. Sistem šoferju zagotavlja, da imajo pnevmatike na njegovem vozilu ustrezen tlak polnilnega zraka, in ga opozori na kakršno koli morebitno težavo, kot je na primer počasno nižanje tlaka, ki bi lahko privedlo do defekta pnevmatike. Preprosto dejstvo, da zjutraj zaženejo motor in vidijo, da so vse pnevmatike v redu, je zanje velik plus in vedo, da če bo z njihovimi pnevmatikami karkoli narobe, jih bo sistem nemudoma opozoril.


Kako bi ocenili komunikacijo z zaposlenimi pri Continentalu? 

Glede poslovnih povezav med našim podjetjem in zaposlenimi pri Continentalu lahko rečem le, da vedno neutrudno delajo in so predani temu, da naše podjetje HTT vedno dobi najboljšo vrednost/km, ter da vedno izpolnijo potrebe in pričakovanja našega podjetja.

 

Kako Continental na splošno vnaša dodano vrednost v vaše poslovanje ali prispeva k vašemu uspehu? 

Za podjetje HTT je Continental partner, ne dobavitelj. Continentalova prodajna in tehnična ekipa nam je vedno na razpolago.