Izdelki za avtoprevoznike

New content item

Pripravite svoj vozni park za prihodnost.

Slovenija: Eurotek

slovenia_MFP_1436

Podjetje Eurotek Trebnje, d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1995, je vsestransko prevozno podjetje za cestni prevoz blaga po vsej Evropi. Imajo 250 vlečnih in 280 priklopnih vozil, s katerimi opravljajo splošne tovorne prevoze za zelo različne panoge: papirno, tekstilno in živilsko industrijo ter prevoze energentov, če jih naštejemo le nekaj. So tudi specializirano prevozno podjetje za avtomobilsko industrijo, prevažajo avtomobilske dele in avtomobile. Njihova vozila letno prevozijo povprečno 30 milijonov km. 


Vodja vzdrževanja Damjan Robar pravi, da je ContiPressureCheck™ idealna rešitev zanje, saj želijo nadzor ohraniti znotraj podjetja. 


Kako bi opisali ključ do uspeha vašega podjetja? 

Racionalizacija stroškov. V preteklih nekaj letih smo vložili veliko truda v zmanjšanje porabe goriva, redno vzdrževanje vozil in prikolic, znižanje kazni zaradi neskladnosti vozil s predpisi, izobraževanje šoferjev o uporabi pametnega tempomata itd. 


Zakaj vas je zanimala rešitev za nadzorovanje tlaka v pnevmatikah? 

Z novim lastnikom smo veliko naredili na področju pnevmatik, v kar smo bili primorani zaradi racionalizacije poslovanja. Naš cilj je bil, da bi pnevmatike preverjali sami, saj imamo svoje uslužbence, zato je ContiPressureCheck™ idealna rešitev za naš vozni park. Prednosti sistema so nadzor in informacije v realnem času, idealna obraba pnevmatik in poraba goriva. V sistem nismo dvomili, saj je bila že sama predstavitev izredno dobra.


Zdaj ko ga uporabljate, kaj vam je pri sistemu ContiPressureCheck™ všeč? Katere so po vaši oceni njegove glavne koristi? 

Sistem je izredno koristen, ker ponuja daljinsko nadzorovanje v realnem času, možnost nadzora voznega parka na daljavo in takojšnja opozorila, kar se zlasti odraža v porabi goriva. S preverjanjem parametrov ni več treba čakati, dokler tovornjak ne pripelje v delavnico. Glavna korist je več prevoženih kilometrov brez nepotrebnega ustavljanja.


Kako vam je sistem ContiPressureCheck™ pomagal izboljšati poslovanje? 

Sistem nam zelo pomaga pri doseganju strateškega cilja našega podjetja, ki je racionalizacija stroškov.

slovenia-eurotek-quote
slovenia_MFP_1457

Bi priporočili sistem ContiPressureCheck™ tudi drugim? 

Da. (Ali morda raje – ne, ker ne bi rad razkril skrivnosti našega uspeha.)


Kako bi ocenili komunikacijo z zaposlenimi pri Continentalu? 

Doslej je naše sodelovanje potekalo povsem brez težav.


Kako Continental na splošno vnaša dodano vrednost v vaše poslovanje ali prispeva k vašemu uspehu – na primer s pnevmatikami, protektiranjem, storitvami? 

Celovita storitev prispeva k našemu poslu. Od pnevmatik do nadzora tlaka in temperature v pnevmatikah.


Bi še kaj dodali?

Kar tako naprej.