Izdelki za avtoprevoznike

New content item

Pripravite svoj vozni park za prihodnost.

Turčija: Nesa Lojistik

turkey_DSC_4755

Nesa Lojistik opravlja logistične storitve po celotni Turčiji s svojim voznim parkom, ki ga sestavlja 11 vozil, in ekipo 30 zaposlenih. Obenem so tudi trgovec s pnevmatikami Continental. 

 

Lastnik Cumhur Şanlı meni, da je za uspeh ključno to, da za svoj posel skrbiš, ga spremljaš in ga rad opravljaš.  


Zakaj vas je zanimala rešitev za nadzor tlaka v pnevmatikah? 

V logistiki so pnevmatike največji strošek takoj za gorivom. Poleg obrabe pnevmatik tudi nepričakovani defekti pnevmatik povzročijo izgubo časa in denarja. Menili smo, da nam bo sistem ContiPressureCheck™ pomagal preprečiti tovrstne izgube, zato smo se ga odločili preizkusiti. Začeli smo s štirimi vozili in od takrat v dveh letih nismo izgubili niti ene pnevmatike na njih. Naš vozni park pokriva vso državo. V začetku smo nekoliko dvomili, kako bo to izgledalo in ali bo delovalo. Toda sčasoma smo videli, da sistem precej dobro deluje in da veliko pripomore k našemu poslu.


Zdaj ko ga uporabljate, kaj vam je pri sistemu ContiPressureCheck™ všeč? Katere so po vaši oceni njegove glavne koristi? 

Sistem obvešča šoferja, če je v pnevmatikah prenizek tlak ali če se pregrevajo. Šofer zato lahko takoj ukrepa in reši težavo, še preden se pnevmatika poškoduje. Še več, mogoče se je izogniti dodatni škodi zaradi predrtja, kot so poškodbe blatnikov, zavornih luči in blažilcev. To je olajšalo delo naših šoferjev.


Kako vam je sistem ContiPressureCheck™ pomagal izboljšati poslovanje? 

Izognili smo se izgubi časa in naši rezultati so se izboljšali ob istočasnem zmanjšanju stroškov. Ko se pnevmatika izprazni, se njena življenjska doba skrajša. Mislim, da smo izboljšali življenjsko dobo naših pnevmatik in skrajšali skupni čas zastojev v obratovanju.

turkey_nesa_banner
turkey_DSC_4780

Bi priporočili sistem ContiPressureCheck™ tudi drugim? Zakaj oziroma zakaj ne? 

Vsekakor bi ga priporočil in to tudi počnem. Continental je tehnološko podjetje, ki stalno razvija svoje izdelke. Prepričan sem, da se bo njegova ponudba še razširila in bo zelo zaželena, ko jo bodo vključili v naše aktualne sisteme sledenja. Zelo uporabna bo zlasti v mednarodnem prevozu globoko ohlajenega blaga in energentov.


Kako bi ocenili komunikacijo z zaposlenimi pri Continentalu? 

S celotno Continentalovo ekipo imamo odprto in zanesljivo komunikacijo. Zelo nas podpirajo. Zato bi se rad vsem zahvalil za njihov dragocen trud.


Kako Continental na splošno vnaša dodano vrednost v vaše poslovanje ali prispeva k vašemu uspehu – na primer s pnevmatikami, protektiranjem, storitvami?

Continental nam nudi podporo na vseh področjih in podjetje večino naših zamisli prenese v prakso, še preden to storimo mi. Nudimo tudi asistenco in storitev protektiranja pnevmatik. Ime naše blagovne znamke ima vrednost. Continental smo našim strankam skušali predstaviti tudi že v preteklosti. Toda sedaj se osveščene stranke z dobrim poznavanjem blagovnih znamk oglasijo pri nas in izrecno vprašajo po znamki Continental.


Bi še kaj dodali?

Nimam drugih pripomb. Mimogrede, rad bi se zahvalil vsem zaposlenim in vodstvenemu kadru pri Continentalu. Skupaj z vašo blagovno znamko rastemo in bomo še naprej rastli. Verjamemo, da nam bo Continentalova podpora pomagala še bolje zastopati našo blagovno znamko.